Husbåd Ellenor
Husbåd Ellenor
Husbåd Ellenor
Husbåd Ellenor
Husbåd Ellenor
1 / 28

Ny pris

Husbåd Ellenor

Husbåd Ellenor - 100m2 helårsbeboelse

Husbåd ”ELLENOR” beliggende i Holbæk havn ved Fjordtårnet. Nedsat pris pr. 11. juli - pris nu DKK 1.375.000 ELLENOR er indrettet til helårsbeboelsen på ca 100 m2 fordelt i 2 plan. Stueplan med køkken/alrum og stue. Kælder med badeværelse, samt 3 værelser og depot. Find også oplysninger m.m. om husbåde her www.husbaad.dk. ELLENOR er oprindeligt en norsk is-forhudet slæbebåd fra 1919, som har gennemgået en total renovering og opbygning. Alt indendørs er indrettet og bygget de sidste 5 år og stod færdig, da sælger overtog båden i 2023. Indretningen er gennemtænkt. Fra dæk går man ind ad hoveddør (den originale mahogni dør) til Køkken/alrum med nyt opsat køkken med opvaskemaskine, køl/frys/ismaskine, mikroovn, vask m.m. Fra køkken/alrum er der adgang til underetagen. Køkkenet ligger agter i båden, via to trin er man oppe i stuen med spisebord til venstre og rundsiddegruppe i stævnen. Udgang til Terrasse/dækket via en af de originale mahognidøre. Gulvet i stueplan er skibsplank med sort gummifuge. Via trappen i køkkenet er der nedgang til værelser og bad/toilet. Indbyggede spot giver godt lys i trappen. Her kommer du ned i en fordelingsgang, hvor soveværelse er i stævnen – helt fremme. Her er en specialbygget dobbeltseng med Box madrasser samt aflægningsplads, der udnytter pladsen fint og giver et hyggeligt rum. Højskabe med spejldøre. Ekstra Skylight i soveværelset, så du kan se op på stjernerne eller blot åbne til frisk luft. Ved siden af et hyggeligt og funktionelt værelse med løftet soveplads og lysindfald fra de runde vinduer. Tilbage til trappen og til venstre finder du et værelse mere med løftet soveplads og plads til f.eks. legehule under. Badeværelse med god plads, brusekabine ”Jasmin” i newyorker stil, vaskskab og ikke mindst en kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Gulvene i kælder er vinyl teak i gang, værelser med skibsplank med sort fuge og gulvet i badeværelset er belagt med vinyl med svejsede samlinger. I alle rum er der installeret stikkontakter og lampeudtag. Fra agterdæk er der nedgang til motorrum og depot. Motor er delvis afmonteret og ude af drift. Trappe til terrasse fra agterdæk. Terrassen har gelænder og er et perfekt sted til hygge / grill osv. Taget over stuen er belagt med tagpap i 2020. El og VVS er nyt og udført af autoriserede fagfolk – regninger haves. Båden skal i 2024 have et bundsyn og påsat Zink. KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for tastefejl. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for Salgsopstilling, yderligere oplysninger og aftale om fremvisning.

Interesseret i denne båd?

Kontakt os vedrørende denne båd. Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Foretrækker du at ringe?

Vi har telefonen åben alle hverdage mellem 10 og 16. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser, men tager vi ikke telefonen, når du ringer, så læg venligst en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Alle både hos CP Bådformidling sælges som formidlingssalg. CP Bådformidling har videregivet information fra bådenes ejere og tager derfor forbehold for fejl/mangler, eller forkerte oplysninger, som er videregivet af bådens ejer. Der tages forbehold for tastefejl.

Ny pris

Pris
1,375,000,-
DKK
EUR
183,400
*Tag forbehold for ændringer i valutakurser

Kategori
Beboelsesbåd-Husbåd
Fabrikant
Husbåd ELLENOR
Beliggenhed
Holbæk
Årgang
1919
Skrogtype
Ikke Planende
Skrogmateriale
Stål
Længde
21.08meter
Bredde
4.22meter
Dybde
2.7meter
Vægt
46000kilogram
Annonce ID
HusbådEllenor
Indrykningsdato
29.03.2024

Vi kan også sælge din båd

Kontakt os og lad os sammen få din bådhandel sikkert i havn

+45 22 50 22 40