Husbåd
Husbåd
Husbåd
Husbåd
Husbåd
1 / 16

Husbåd

Husbåd med bådplads - 59 m2 beboelse

Husbåd med bådplads til salg DKK 1.275.000 Husbåd Fruens Vilje på 59 m2 beboelse med bådplads i Sakskøbing, udbydes nu til salg. Bådplads er købt og følger med. Beliggenhed inderst i Sakskøbing fjord ved flydebro, tæt på bymidte, fredeligt med god udsigt til vandlivet omkring. Husbåd på 59 m2 beboelse på stålskrog, 13,00 m lang, 6,56 meter bred. Gangareal omkring huset samt terrasse ud for køkken med skydedør. Fruens Vilje er bygget i klinkede lærketræs brædder der er tjæremalet. Indretningen er optimal – ét plan med hems. I stueplan er der indgangsparti med garderobe. Indgang til Toilet med væghængt toilet, håndvask med skab, bruseniche i stål med forhæng, vaskemaskine, gulvet er teakplank med sort fuge. Fra indgang direkte ind i stuen, hvor der til venstre er god plads til siddegruppe m.m. Modsat finder du hvidt vinkelkøkken med gaskomfur god plads med spisebord og derfra udgang til terrasse via skydedør. Loftet er konstrueret let buet med hvidpigmenterede profilbrædder. Den høje loftshøjde og de lyse farver samt lysindfald fra vinduerne opleves meget behageligt. Fra indgangspartiet er der trappe til Hems med plads til en dobbeltseng. Fra Hems udgang til terrasse på 6m2 og herfra indgang til en Hems over køkkenet til brug for opbevaring. Gulvet i stueplan er 32 mm fyrretræsplanker. Husbåden er bygget til helårsbeboelse og ejer har boet på husbåden siden 2007, hvor den blev søsat. Husbåden ligger i Sakskøbing havn på specialbygget bro med tilslutning til el, vand og ikke mindst kloak. Der er plads til at have en jolle liggende ved Husbåden. Havnen administreres af SMSK Sejl og Motorbåd Sakskøbing og anlægget ejes af SMSK. Teknik: Husbåd opvarmes med varmepumpe luft til luft. Strøm, vand og kloak er tilsluttet. Renovation afleveres i container ved servicehus, hvor postkassen også er monteret. Strøm og vand afregnes med SMSK efter forbrug, KBM Bådsalg indestår ikke for eventuelle fejl i beskrivelse og specifikationer. Oplysninger herom er modtaget fra bådens ejer. Der tages ligeledes forbehold for taste fejl. Kontakt KBM Bådsalg v. Per Steen Johansen T: +45 20964680, for yderligere oplysninger, Salgsopstilling og aftale om fremvisning.

Interesseret i denne båd?

Kontakt os vedrørende denne båd. Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Foretrækker du at ringe?

Vi har telefonen åben alle hverdage mellem 10 og 16. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser, men tager vi ikke telefonen, når du ringer, så læg venligst en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Alle både hos CP Bådformidling sælges som formidlingssalg. CP Bådformidling har videregivet information fra bådenes ejere og tager derfor forbehold for fejl/mangler, eller forkerte oplysninger, som er videregivet af bådens ejer. Der tages forbehold for tastefejl.
Pris
1,275,000,-
DKK
EUR
171,200
*Tag forbehold for ændringer i valutakurser

Kategori
Beboelsesbåd-Husbåd
Fabrikant
Husbåd
Beliggenhed
Sakskøbing
Årgang
2007
Skrogtype
Ikke Planende
Skrogmateriale
Stål
Længde
13meter
Bredde
6.56meter
Dybde
1.1meter
Vægt
18800kilogram
Annonce ID
Husbåd59havneplads
Indrykningsdato
11.04.2024

Vi kan også sælge din båd

Kontakt os og lad os sammen få din bådhandel sikkert i havn

+45 22 50 22 40