Om os

Velkommen til CP Bådformidling

CP Bådformidling fokuserer på tryghed, ordentlighed og professionelt salg som bådmægler. Vi tilbyder annoncering på de bedste nationale- og internationale portaler, vores egen velbesøgte hjemmeside, sociale medier m.m., og har et stort netværk. Du er velkommen til at ringe på +45 22502240 eller skrive til christian@cpbaad.com.

Hvem er CP Bådformidling?

CP Bådformidling er en virksomhed, der specialiserer sig i at formidle salg af brugte både - også kendt som bådmæglere. Virksomheden blev etableret af Christian Permin Magnussen i 2019 og har siden da haft stor succes med at formidle salg af brugte både. I 2022 valgte vi at skalere op på grund af vores vækst, hvorfor vi har tilføjet ekstra kompetencer til vores markedsføringsdel.

I 2024 har vi indgået et fast samarbejde med KBM Bådsalg, hvilket har tilført endnu flere kompetencer og udvidet vores netværk til gavn for vores kunder.

Vi er dedikerede og arbejder fuld tid. Det betyder, at vi kan tilbyde stor fleksibilitet, et professionelt salg og den seneste viden inden for branchen.

Vi sætter en ære i at sikre, at du som bådejer oplever tryghed, ordentlighed og professionalisme, når du vælger os til at formidle salget af din båd.

CP Bådformidlings fokus

Vores primære fokus er at være eksperter i salg og køb af både, frem for at tilføje en masse ekstra tiltag og dermed miste fokus. Vi tror på, at vores succes skyldes vores fokus på at levere den bedste service og vejledning til vores kunder, når det kommer til at købe og sælge både.

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi kan anbefale til vores kunder, hvis de har brug for yderligere hjælp og ekspertise ud over køb og salg af både. Vi står inde for vores samarbejdspartnere og er sikre på, at de vil levere den samme høje kvalitet af service, som vores kunder kan forvente af os.

Solgt eller gratis

Vores koncept er baseret på "solgt eller gratis". Hvis vi ikke formår at sælge din båd, vil det ikke koste dig noget som helst. Vi tager ikke nogen form for oprettelsesgebyrer eller andre former for gebyrer. Vores mål er at give dig en risikofri oplevelse, når du vælger at arbejde sammen med os, så du kan føle dig tryg ved at overlade salget af din båd til os.

Skal I købe båd?

Vi kan også tilbyde at agere som købers mægler. Hvis I ønsker hjælp til at finde en båd eller få gennemgået en båd, I selv har fundet, kan vi være jeres sparringspartner og rådgive jer gennem hele købsprocessen. Vi sørger for at få vores dygtige samarbejdspartnere til at gennemgå båden fra top til bund, inklusiv skrog, motor, udstyr, sejl/rig og meget mere, og efterfølgende vil I modtage dokumentation på bådens tilstand samt alle tilgængelige dokumenter. På den måde kan I være sikre på, at I træffer en informeret beslutning, når I køber jeres drømmebåd.

Samarbejde/ netværk

Vi har et omfattende netværk af samarbejdspartnere, der dækker alle aspekter af både, herunder salg, inspektion, mekanik, transport og klargøring, blandt andre.

I 2024 har vi indgået et fast samarbejde med Per Johansen fra Karrebæksminde Bådsalg. Per har gennem mange år, formidlet salg af brugte både, og er en yderst erfaren og kompetent bådmægler.

Vi har gennem flere år arbejdet sammen med Per men har nu indgået et fast samarbejde, hvilket tilfører endnu flere kompetencer til CP Bådformidling. Dette øger vores fleksibilitet, rådighed og antal af både til salg/ solgt fremadrettet.

Annoncering

Vi sælger både i hele Danmark og annoncerer på de største nationale- og internationale portaler. Gennem vores internationale annoncering sælger vi også både til udlandet- særligt det tyske og hollandske marked.

Vi er yderst aktiive på sociale medier, hvor vi yder en stor indsats for markedsføring og annoncering.

Vurdering/ dødsbo

Har du brug for en bådvurdering til banken, advokaten, et dødsbo eller lignende? Hos os klarer vi det hurtigt og effektivt inden for få dage.

Hvordan er processen for et formidlingssalg hos CP Bådformidling?

Vi møder personligt op og gennemgår både båden og dokumenterne sammen med sælgeren. Herefter fremlægger vi en formidlingsaftale, hvor alle aftaler og betingelser præciseres for at sikre en tryg handel for både køber og sælger.

Båden bliver liggende på sin plads og kan bruges af ejeren/ ejerne under hele forløbet.

Vi tager billeder og optager video af båden, annoncerer den og er i løbende dialog med potentielle købere samt forhandler priser og aftaler.

Vi udarbejder også en købsaftale og overdragelseserklæring. Ved overdragelsen til køber, bliver båden gennemgået sammen med køberen for at sikre, at alle er enige om dens stand, og vi sørger for, at økonomien er på plads før overtagelsen.

Vi har fuldt overblik over hele processen og holder dig informeret hele vejen igennem.

Skib & Båd

Vi er medlem af brancheforeningen Skib & Båd.

Trustpilot

Læs vores anmeldelser på trustpilot.

Facebook

Følg os på facebook, som ofte bliver opdateret med nye både, nyheder og meget mere.

Åbningstider

Mandag til fredag: 10 til 16

Weekend: Kun åbent efter aftale

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om CP Bådformidling, eller har du spørgsmål til os? Så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Skriv til os


Ring til os

Vi har telefonen åben alle hverdage mellem 10 og 16. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser, men tager vi ikke telefonen, når du ringer, så læg venligst en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

+45 22 50 22 40